Τρόποι πληρωμής

Τιμολόγηση & Πληρωμή

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα είναι τελικές. Οποιαδήποτε σφάλματα τιμολόγησης θα οδηγήσουν στην αναστολή της παραγγελίας σας έως ότου μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω των παρεχόμενων μεθόδων. Στην περίπτωση που δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, θα καταργήσουμε την παραγγελία και θα επιστραφούν όλες οι πληρωμές σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις.

Όλες οι πληρωμές λαμβάνονται σε ευρώ.

Όλες οι παραγγελίες πρέπει να καταβληθούν εξ ολοκλήρου πριν από την αποστολή οποιωνδήποτε αγαθών. Όλα τα προϊόντα υπόκεινται στη διαθεσιμότητα και παραμένουν στην ιδιοκτησία της Spyseeds έως ότου πληρωθούν πλήρως.

Η Spyseeds  δεν μοιράζεται καμία πληροφορία (προσωπική ή οικονομική) με τρίτους.

Τρόποi Πληρωμής:

1)Με αντικαταβολή :Πληρώνετε τα προιόντα της παραγγελίας σας στον μεταφορέα της spyseeds.com ή στον υπάλληλο της courier που θα σας παραδώσει την παραγγελία σας

2)Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:Μπορείται να καταθέσετε χρήματα για τις παραγγελίες σας στον εταιρικό λογαριασμό της spyseeds.com.Συνεννοηθήτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και εκμεταλλευτείτε την δυνατότητα Web-Banking.

Τραπεζικός Λογαριασμός:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΙΒΑΝ:GR75 0171 9160 0069 1614 3240 084

Αριθμ.Λογ/σμού: 6916143240084

SWIFT: PIRBGRAA

Δικαιούχος Λογ/σμου:SPYSEEDS