Τρόποι Παραγγελίας

Μπορείτε να αγοράσετε οποιοδήποτε από τα προϊόντα μας ακολουθώντας μια από τις παρακάτω μεθόδους:

  1. Online: Δημιουργήστε έναν λογαριασμό στην ιστοσελίδα μας, www.spyseeds.com. Καταχωρήστε προσεκτικά τα στοιχεία σας, τη διεύθυνση αποστολής καθώς και τον τρόπο αποστολής-πληρωμής.
  2. Μέσω e-mail: στην ηλεκτρονική διεύθυνση spyseeds@spyseeds.com  αναγράφοντας τα πλήρη στοιχεία τιμολόγησης και αποστολής της παραγγελίας, καθώς και τους κωδικούς προϊόντων που επιθυμείτε, όπως αυτοί εμφανίζονται μέσα στην ιστοσελίδα.

Μόλις η παραγγελία σας έχει τοποθετηθεί και ολοκληρωθεί στο διαδίκτυο, θα σας αποσταλεί αυτοματοποιημένη επιβεβαίωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της παραγγελίας σας. Αυτό το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο παράγεται από την ιστοσελίδα και δεν σημαίνει ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε σίγουρα στην παραγγελία σας. Απλώς επιβεβαιώνει ότι η παραγγελία σας και όλες οι σχετικές λεπτομέρειες ελήφθησαν και προχωρούν μέσω του συστήματός μας.

Η Spyseeds  μπορεί να ακυρώσει οποιαδήποτε παραγγελία και να μην προμηθεύσει προϊόντα εάν είναι λογικό να το πράξει και μπορεί να αλλάξει ή να διακόψει τη διαθεσιμότητα των προϊόντων ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

Σε περίπτωση ακύρωσης μιας παραγγελίας, οποιαδήποτε πληρωμή για τα προϊόντα θα επιστραφεί στο ακέραιο. Αυτό δεν επηρεάζει τα εκ του νόμου δικαιώματα σας.

Κάθε παραγγελία αντιμετωπίζεται ως ατομική και θα επεξεργαστεί ως τέτοια.

Οποιεσδήποτε ελαττωματικές, κατεστραμμένες ή λανθασμένες παραγγελίες που αποστέλλονται θα αντικατασταθούν ή θα επιστραφούν ΜΟΝΟ εφόσον μας γνωστοποιήσετε την επιστροφή εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας και τα προς επιστροφή προϊόντα πληρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις επιστροφών..

Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα. Η Spyseeds προσπαθεί να διατηρήσει ακριβή επίπεδα αποθεμάτων, ωστόσο σε περίπτωση που ένα προϊόν δεν είναι διαθέσιμο, θα διαγραφεί από την παραγγελία σας ή θα αντικατασταθεί με ένα παρόμοιο προϊόν, πάντα κατόπιν συνεννόησης. Αν εξακολουθείτε να επιθυμείτε το συγκεκριμένο προϊόν, θα διατηρήσουμε την παραγγελία έως ότου αυτό επανέλθει σε απόθεμα.

Η Spyseeds  δεν είναι σε θέση να ελέγξει ή να αναλάβει την ευθύνη για τις ενέργειες των τελωνείων και ειδικών φόρων κατανάλωσης. Όλες οι συσκευασίες είναι διακριτικές και δεν εμφανίζεται καμία ένδειξη περιεχομένου, ωστόσο εάν τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει δεν συμφωνούν με τους νόμους της περιοχής σας, διατρέχετε τον κίνδυνο να υπονομεύσουν τα τελωνεία τη συσκευασία σας.  Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε.