Προσωπικά Δεδομένα

Η Spyseeds  έχει δεσμευτεί για τη διασφάλιση της ιδιωτικότητας και την προστασία των επισκεπτών της.


Πρόσβαση
Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας χωρίς να μοιραστείτε τα προσωπικά σας στοιχεία, παρόλαυτά, για να απολαύσετε μια προσαρμοσμένη περιήγηση και εμπειρία αγοράς, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να καταχωρήσετε ένα λογαριασμό σε εμάς.

Παραγγελίες

Όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, ζητάμε προσωπικές πληροφορίες σχετικά με εσάς, όπως το ονοματεπώνυμό, τη διεύθυνση κατοικίας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Τα στοιχεία αυτά θα κοινοποιούνται μόνο σε υπηρεσίες παροχών πληρωμής μας καθώς και για τις υπηρεσίες ταχυμεταφορών, και μόνον για σκοπούς προετοιμασίας και αποστολής της παραγγελίας σας.
Εμείς συλλέγουμε ανώνυμα, μη προσωπικά στοιχεία, όπως για παράδειγμα πόσες φορές ένα προϊόν έχει αγοραστεί ή αναζητηθεί, προκειμένου να τροποποιούμε συνεχώς την ιστοσελίδα μας για να ταιριάζει καλύτερα στις τάσεις των χρηστών μας.

O λογαριασμός σας

Κατά την εγγραφή σας για ένα λογαριασμό στην Spyseeds , απαιτείται μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό χρειάζεται έτσι ώστε το σύστημά μας να μπορεί να επαληθεύσει την εγγραφή σας και να σας εκδώσουμε έναν εξατομικευμένο κωδικό πρόσβασης που θα επιτρέπει την πρόσβασή σας ως μέλος του ιστότοπού μας.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σας για να αποθηκεύσετε τα προσωπικά σας δεδομένα, για τους σκοπούς της λήψης παραγγελιών μέσω της Spyseeds. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε το λογαριασμό σας για να εγγραφείτε για ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή να χρησιμοποιήσετε τις σελίδες της κοινότητάς μας.
Οι σελίδες της κοινότητας μας, σας επιτρέπουν να μοιραστείτε προσωπικές πληροφορίες για τον εαυτό σας χρήστες που θα μπορούν και άλλοι χρήστες να τις δουν. Αυτή η κίνηση είναι προαιρετική.
Η επιλογή «να με θυμάσαι» είναι μια αυτόματη διαδικασία σύνδεσης η οποία δημιουργεί ένα cookie στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας ο οποίος περιέχει έναν μοναδικό αναγνωριστικό αριθμό σύνδεσης, αποφεύγοντας έτσι την ανάγκη να εισάγετε τα στοιχεία σύνδεσής σας κατά τις επόμενες επισκέψεις στην SpySeeds. Μην επιλέξετε αυτή την επιλογή αν μοιράζεστε τον υπολογιστή σας με άλλους μιας και τα προσωπικά σας δεδομένα και τα δεδομένα σας ως μέλος του ιστότοπού μας. θα είναι προσβάσιμα σε άλλους χρήστες.

Τα δεδομένα σας

Δεν συλλέγουμε αυτόματα προσωπικά δεδομένα για εσάς.
Δεν συλλέγουμε πληροφορίες από εσάς από άλλες πηγές, όπως δημόσια αρχεία ή ιδιωτικούς οργανισμούς.
Δε μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με οποιοδήποτε τρίτο οργανισμό ή ίδρυμα, παρά μόνον για σκοπούς επεξεργασίας της παραγγελίας σας όπως περιγράφεται παραπάνω, ή εάν απαιτείται από το νόμο.

Εξωτερικές ιστοσελίδες

Αυτή η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων καλύπτει τη χρήση μόνο της Spyseeds . Όπου υπάρχει link σε εξωτερικό ιστότοπο, μπορεί να ισχύει διαφορετική πολιτική πάνω στα προσωπικά δεδομένα.