Νομική Δήλωση

Νομικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε

Πρέπει να είστε 18 ετών ή άνω για να δείτε ή / και να αγοράσετε προϊόντα από αυτή την ιστοσελίδα ισότοπο και με την αγορά σας από την ιστοσελίδα οι χρήστες εγγυούνται ότι είναι 18 ετών ή μεγαλύτεροι.

Όλοι οι σπόροι που εμφανίζονται στην Spyseeds πωλούνται ρητά με την πρόθεση να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά ως σουβενίρ, συλλεκτικά, ή για άλλες νόμιμες χρήσεις, παρότι υφίστανται ορισμένα νομικά πλαίσια σε κάποιες χώρες που επιτρέπουν την καλλιέργεια σπόρων κάνναβης.

Όλοι οι πελάτες και οι χρήστες του site Spyseeds οφείλουν να γνωρίζουν και να συμμορφώνονται με τους νόμους της δικαιοδοσίας στην οποία βρίσκονται. Αν δεν είστε σίγουροι τότε μην αγοράσετε και ζητήστε συμβουλές.

H Spyseeds δεν εγκρίνει ούτε ενθαρρύνει τη χρήση, παραγωγή ή προμήθεια παράνομων ναρκωτικών ή ελεγχόμενων ουσίων με οποιονδήποτε τρόπο.

Το κάπνισμα μπορεί να βλάψει σοβαρά την υγεία σας και μπορεί να αποβεί μοιραίο.

H Spyseeds δεν φιλοδοξεί να δώσει νομικές συμβουλές με οποιονδήποτε τρόπο, όμως όλοι οι χρήστες αυτής της ιστοσελίδας πρέπει να γνωρίζουν ότι χωρίς άδεια της κυβέρνησης, είναι ένα ποινικό αδίκημα, τουλάχιστον στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ελλάδα, να καλλιεργήσουν οποιοδήποτε φυτό του γένους της κάνναβης. Το αδίκημα αυτό τιμωρείται στο Ηνωμένο Βασίλειο  και στην Ελλάδα, εκτός από πρόστιμο, με ανώτατο όριο τα 14-20 χρόνια φυλάκισης.

Η Spyseeds αποποιείται την ευθύνη οποιασδήποτε από τις απόψεις ή το περιεχόμενο κριτικών που εκφράζονται σε blog ή διάφορα σχόλια για τα προϊόντα, καθώς επίσης και για φωτογραφίες, και το γεγονός ότι οποιοδήποτε από αυτά μπορεί να εμφανίζεται στον συγκεκριμένο ιστότοπο, δεν συνεπάγεται ή υποννοεί την έγκριση, σύσταση ή εύνοια της Spyseeds, ή οποιασδήποτε θυγατρικής ή υπαλλήλου, όσον αφορά το περιεχόμενο των κριτικών για τα προϊόντα ή άλλα σχόλια πελατών.