Όροι χρήσης

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω.

Με τη χρήση του ιστότοπου Spyseeds.com και την αγορά προϊόντων ή υπηρεσιών από αυτόν, συμφωνείτε στην τήρηση των ακόλουθων όρων και προϋποθέσεων :

Γενικά
Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να δείτε και να αγοράσετε προϊόντα από αυτή την ιστοσελίδα.
Η Spyseeds  μπορεί να αλλάξει ή να αποσύρει οποιοδήποτε μέρος του ιστότοπού της ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση.
Η Spyseeds μπορεί επίσης να διακόψει τη συμφωνία της και αυτομάτως να αφαιρέσει, να ακυρώσει ή να αναστείλει απολύτως την πρόσβαση και τη χρήση του Spyseeds.com κατά την αθέτηση οποιουδήποτε μέρους των όρων της.
Οι όροι αποτελούν την πλήρη συμφωνία ανάμεσα σε εσάς και την Spyseeds  και μπορεί να τροποποιηθούν μόνο εγγράφως.
Με την αγορά, συμφωνείτε ότι όλα τα στοιχεία που παρέχετε στην Spyseeds  με σκοπό την παραγγελία ή την αγορά αγαθών ή υπηρεσιών, είναι σωστά, ότι η πιστωτική ή χρεωστική κάρτα που χρησιμοποιείτε είναι δική σας και ότι υπάρχει επαρκές κεφάλαιο για την κάλυψη του κόστος των αγαθών ή των υπηρεσιών που έχουν παραγγελθεί.
Λόγω της φύσης του διαδικτύου, μπορεί να υπάρχουν διακοπές σε υπηρεσίες ή τη διαθεσιμότητα ιστοσελίδας λόγω επισκευών, συντήρησης, ή την εισαγωγή νέων υπηρεσιών. Εμείς θα προσπαθήσουμε φυσικά να ελαχιστοποιήσουμε αυτές τις περιπτώσεις για να αποφευχθεί οποιαδήποτε καθυστέρηση.
Η Spyseeds  δεν μπορεί να αναπαραχθεί, αντιγραφεί, πωληθεί, μεταπωληθεί, ή να εκμεταλλευθεί για κανέναν εμπορικό σκοπό χωρίς τη ρητή έγγραφη άδειά μας.
Oποιαδήποτε αποποίηση σχετικά με τους όρους μας έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε το δικαίωμα να κρατήσουμε όλους τους όρους σχετικούς στο μέλλον.

Επικοινωνία
Αν θέλετε βοήθεια στην παραγγελία σας, ή περισσότερες πληροφορίες σχετικά με οποιοδήποτε μέρος των προϊόντων ή των υπηρεσιών μας, παρακαλώ ελάτε σε επαφή μαζί μας με οποιαδήποτε από τις ακόλουθες μεθόδους :
E-mail: spyseeds@spyseeds.com
Τηλέφωνο: 210 3809958
Διεύθυνση έδρας εταιρίας: Θεμιστοκλέους 44,10678 Αθήνα

Επιστροφές

ΔΕΝ δεχόμαστε επιστροφές κανενός σπόρου κάνναβης του οποίου το πακέτο έχει ανοιχθεί ή ο οποίος έχει αποσταλεί μεμονομένα.
Όλες οι επιστροφές είναι ευθύνη του πελάτη μέχρι να φθάσουν στην Spyseeds .
Εάν για κάποιο λόγο θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, μπορείτε να το κάνετε εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας.
Τα προϊόντα προς επιστροφή θα πρέπει να είναι καινούρια και αχρησιμοποίητα. ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΑ.
Θα σας επιστραφεί το κόστος των προϊόντων, παρόλαυτά οι χρεώσεις αποστολής δεν επιστρέφονται.

Ανταλλαγές

Δεν επιτρέπεται καμία ανταλλαγή.